Söndag

Uh, jag är rädd.
Och har ont i min rygg.
Denna dagen kommer vara läskig, hoppas att man överlever :/

Torsdag

Dagens läge - Skit.
Jag har inte råd. Inte råd att ha kvar min älskade Måne. Och jag är så jävla ledsen. Men jag orkar inte gråta, för om jag börjar kommer jag inte att kunna sluta. Gosh, en enda jävla soppa.
Provryttare på söndag, kommer jag att orka? Jag vet inte. Jag orkar knappt åka dit, för det gör så ont. bara så ont.
 I luv you, min fina envisa åsneislänning, mer än nån annan vet om tror jag. när allt var så svårt så fanns du där, och även om du jävlades mer än jag egentligen orkade med, så tyckte jag bara mer och mer om dig, och det var skönt att känna att du verkade tycka samma.
På ett sätt vill jag tillbaka dit, för då var det bara du som existerade för mig, och jag behövde inte bry mig om nåt annat överhuvudtaget, du var min värld och jag var din skulle man kunna säga.
 Och nu sviker jag dig, nåt jag lovade mig själv att aldrig göra, för att du skulle kunna börja lita på människor igen, som du efter många om och men faktiskt började lita på mig.
Shit, jag kommer inte överleva.
 Du har inte ens åkt än, inget är bestämt, men jag känner att utan dig i mitt liv, kommer inte vara detsamma, och jag kommer sakna dig så mycket att jag kommer gå i tu.

I mitt hjärta föralltid - Máni.

Onsdag

Usch, jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag mår fin fint.
Men det gör jag inte -.-
Jag är sjuk, förkyld så in i helvete, vill inte vara mer sjuk, har varit det massor denna höst och  varit borta från jobbet massor, vilket min chef påpekade häromdagen, och sa " vi kan ju inte stå utan en anställd så ofta som vi gör nu", och det gjorde mig både rädd och irriterad, för det är ju inte så att jag stannar hemma från jobbet för att jag tycker att det är kul. Nej, det är ju för att jag är sjuk.
Dessutom så trivs jag inte längre, alla gnäller på allt och alla och ingen är tacksam för vad man gör.
vill så jätte mycket ha ett nytt jobb, för det måste man ju ha, annars går inte ekonomin runt. Vill egentligen börja plugga, men då måste jag ta lån, och de får man ju dras med resten av livet.
Martin blir ju med av med jobbet efter jul, iofs så har han en utbildning och det kommer inte ta lång tid innan han har ett nytt jobb, men det känns som att vi deppar ihop här hemma. Jag för att jag inte trivs på mitt jobb och har ångest varje kväll innan jag somnar, och sambon för att jag mår knas och han är orolig för sitt.
Inget jobb - ingen Máni,  och det vill jag ju inte heller, för han är min bebis.
Det går inte en dag utan att jag har ångest över nåt längre, även om jag inte har haft det såhär bra som jag har det nu på väldigt länge, för snutt är ju det bästa som hänt nånsin. Men jag vet inte, jag är nog inte skapt för att le

Utkast: Första måndagen ...

Första måndagen i nya lägenheten. Klockan är tioi nio. Jag är hemma från jobbet pga konstig ont i magen och huvudet mitt känns som att det är undanstuffat i nåt av flyttlådorna.
 Det är knas.
 Jag har flyttat hemifrån.
Hjälp! - Så känns det lite faktiskt ..
Vuxen! - Knas knas knas! Jag, vuxen? Inte så stor chans, eller?
Sambo - Men jag bor ju med världens bästa älsk, så jag klarar mig bra <3
Ny stad - Det är rätt så creepy dock, men jag gillar stället, Uddevalla är mysigt :)
Helgen har gått ut på flyttande, ett jävla spring upp o ner i trapphuset och ett jävla massa handlande. Pengarna tryter, det är lite läskigt det med. Men det ska gå bra, man får bara prioritera lite. Vi har även förundrats över HD-tvns klara bild, galet bra :P Idag har jag hittils vaknat, ringt jobbet och förklarat min sjuka sits och sedan ringt till diabetesmottagningen och förklarat att jag inte kan ta mig dit idag och nu senast ringde jag till vårdcentralen på Tjörn för att få en tid där, för jag känner mig typ som jag gjorde när jag blev dålig i Turkiet, and that's not soooo nice, noo .. Innan jag tar mig ut till ön måste jag fixa med mitt busskort som morsan laddade fel, sen handla mat så att vi kan äta middag idag. Sen efter vårdis ska jag träffa en tjej som ska prova Máni och eventuellt bli medryttare på honom när han flyttar upp hit till mig i Uddevalla. Skönt om det blir fixat, för jag vill inte skicka hem honom igen, så jag hoppas att jag får till det på ett bra sätt. Han är ju gullbästis liksom. Aja, jag får väl sätta lite fart och röja lite wellpapp kanske, och diska. Vuxen, som sagt -.- Hoppas alla andra har en bättre måndag än mig! :) Over aand ooout!

RSS 2.0