GLAD! :D

Jag har fått fortsatt jobb, fan fan fan fan vad naaajs! :D
Känns så skönt att veta, plus att jag kan flytta nu. Hurra!
Sambo blir det, på 47 kvadrat. Underbart <3
Over and out ^^

Fredag, hemma i avlånga landet.

Hemma igen efter en vecka i Turkiet, Marmaris med morsan. Det har varit en känsloladdad vecka, med panikångest, hemlängtan, tårar, maginfluensa och galna turkar.
Men själva resmålet och hotellet var rena paradiset som vi delade med ryska maffian. Så sjukt mycket ryssar var det. Överallt, helt galet.
Första två dagarna längtade jag så mycket efter Martin och hemma att jag hade konstant ont i magen, lipade, vilket jag inte gjort på länge, inte sen innan jul eller nåt, innan min apati och likgiltighet slog till i vintras, som tur är är den inte kvar än.

 De andra dagarna ( söndag, måndag och tisdag-dag ) var über bra :) På tisdagskvällen fick jag ont i magen och ville kräkas, men gjorde det aldrig. Vaknade tre på morgonen av att magen gjorde ont och gick på toaletten, inte så najs. Låg vaken med frossa och muskelvärk fram tills morsan vaknade. Hon ringde till ett av sjukhusen som resebolaget rekomenderade och så hämtade de oss i en bil och körde oss till sjukhuset. De klämde på min mage och satte dropp på mig, kul att jag inte har en enda synlig ven typ, så på femte försöket träffade de rätt, åh, jag som hatar att få droppnålar med ... Sen fick jag antibiotika och nån sjukt stor spruta i asset. Sov i fyra timmar och när jag vaknade var droppet färdigrunnet och jag mådde prima. Vette fan vad det var jag fick men effekt gjorde det ^^
Fick med mig två olika tabletter att ta i fem dar. Åt endast lite ris på onsdagskvällen.

Torsdagen slappade jag i lägenheten och åt frukost själv. Rätt spännande, för när inte morsan var med gick turkarna loss och jag fick 3 drinkutbjudningar och lite annat smicker. Helt sjukt, bara för att man har blå ögon typ.
Sen packade jag och tog lite naturfoton innan bussen hämtade oss och vi fick åka hem.

Morsan blev tagen i passkontrollen för att hon hade en gaffel i handbagaget, så nu är hon uppskriven i Turkiets register över folk som har farliga föremål med sig på flygplatsen :P

Så nu sitter jag här i kalla Sverige och har idag redan tagit tre tabletter, en för magen, en för värken och ett mini-piller. Två till ska intas ikväll. Suck, jag gillar inte piller.

Snart ska jag dock ta mig ner en sväng till jobbet och hämta min cykel och håna folket för att de inte har en lika snygg bränna som min :P

Over and out for now, yes :P ^^

Natt mellan torsdag och fredag

Nyss inflygen från sverige till turkiet ^^ sitter just nu på bussen och väntar på att bli utkörd till marmaris och hotellet ^^ det är typ 28 grader ute och cikadorna (typ syrsor) låter låter massor. Flygresan gick fort, skönt tyckte ass :) längtar efter snutt, massor <3 solong sålänge :) over and out ^^

Utkast: åh, jag ...

åh, jag fattar inte grejen bara.
Jag fattar inte att allt inte bara kan vara som det ska vara, att så fort jag är hemma på kvällen och bara slappna av helt och totalt, förbereder mig på att somna, så blir det såhär.
I dont get it, är jag inte värd annat?
Är rädd att jag ska vakna upp och upptäcka att allt bara var den mysig dröm, för jag fattar inte att jag har det så bra som jag har det, väntar bara på att nåt ska falla och allt ska bli lika sugande och förödande som vanligt.
Rädslan, jag orkar inte med den.
Förut så föll det nästan, i mig. jag kunde inte hålla mig uppe själv, bara skakade och frös, frossångest var längesedan, men att jag haft det såhär nu gör mig ännu räddare. Idag var en underbart bra dag, varför var jag tvungen att dra på mig en ångest attack? till vilken nytta? Till vilken anledning?

Suck på't.
Jag är rädd att fastna i träsket av ångest, panik och folkrädsla.
Är jag påväg dit?
jag hoppas inte det.
Vill vara den jag varit denna vår och sommar, jag har faktiskt trivits bra med mig själv, men nu börjar jag tvivla, rädsla att bli lämnad pga att jag inte känner mig bra nog osv. Ond cirkel -.-

Torsdag

Dagens känsla: Ueh.
Dagens andra känsla: Sjukast i världen
Dagens tredje känsla: Tjockast och uppsvullnast i världen.
Dagens fjärde känsla: Åh, vad jag längtar efter snutt.

Suck, jag är jätte förkyld. Pallar ju inte :( Och inte kan man vara hemma heller, det har vi inte råd med. Nej nej.
Träffade snutt idag, fast jag egentligen inte skulle gjort det, två gånger tillomed. Åh, han är bra han <3.

Idag har man jobbat. Blivit pinad, för att man glömde fylla på kaffe innan lunchen. Ibland undrar jag om det är det enda vissa gör på det stället, för inte fan jobbar de iaf -.- suck. Längtar efter att vara ledig, fast ändå inte, för jag kommer sakna sönder.

Igår somnade jag innan tio, det kommer jag säkert göra idag med. För satan vad trött man är när man är sjukiz.
Sen så är min mage dum och tjockar och sväller, jag är la känslig mot nåt kanske. men orka bry.
Sen så måååste jag jobba imorgon, och jag är fasen sämre nu än vad jag var när jag stannade hemma i tisdags, men jag har inte råd att vara hemma :(

Fan, jag gnäller, men det var skönt att gnälla lite :P
Förlåt, om det nu är nån som läser :P

Aja, skriver la mer nån annan dag, kanske efter helgen ^^
Soooloooong :D

Onsdag

Yay! Jag är friskare idag, ingen huvudvärk och halsen är bara lite raspig, så då blir det jobb :D Inte för att själva jobbandet är så där otroligt jätte kul, det är väl mer det att jag kan åka till snutt då, och det vill jag verkligen, för jag går mitt i itu snart.
Jaha, idag ska Niklas och jag antagligen ta oss tillbaka till kära Nösnäs på lunchen, för att lämna igen böcker och Niklas ska anmäla sig till högskoleprovet, samtidigt som jag ska hälsa på min dramalärare Sofia :)
Hoppas jag slipper känslostormar bara, blir så jobbigt då ...
Och hoppas att jag orkar bära med mig den jävla boktraven :P
Aja, nu är det time to sätta igång och få nåt gjort innan bussen går.
Soolooong, sesas och ha det så bra :P

Ny bloggski!

Jaha, jag skaffade mig en blogg. Vetifan varför.
Men jag reser ju bort om en vecka, och istället för att göra mig en resedagbok så gjorde jag en blogg, typ, kan vi säga.
Så nu kan man följa min resa här, för den som vill - typ ingen säkert. Men whatever, jag kommer ju minnas vad jag gjort iaf :P
Idag är det tisdag. Jag är hemma och är sjuk, ont i halsen och kroppen, tycker synd om mig själv och längtar efter snutt typ <3.
Missar lektionsridning idag med, för jobbar man inte kan man ju inte ge sig ut och motionera -.-
Imorgon måste jag jobba, för jag har inte råd att vara hemma egentligen, och jag mååååste träffa senöth imorgon med, för jaug sauknar, jau.

En liten låttext kan vi la avsluta med dåra:

Mint car - The Cure

The sun is up I'm so happy I could scream!
 And there's nowhere else in the world I'd rather be
Than here with you It's perfect
It's all I ever wanted
I almost can't believe that it's for real
I really don't think it gets any better than this
Vanilla smile And a gorgeous strawberry kiss!
Birds sing we swing
Clouds drift by and everything is like a dream
It's everything I wished



För den är bra :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0