Julhelg

Jag har ju inte skrivit på ett tag, har haft mycket i huvudet men har haft så svårt att få ut det genom fingrarna att det inte blivit något på ett bra tag ..
Nu är iaf julhelgen slut - skönt!
Det har varit kaos i mitt huvud inför denna julen. Eftersom att förra julhelgen blev ett rent helvete och all jävla smärta som genomleds var fruktansvärd. Så jag våndades över att få uppleva allt det där igen. Alla sinnen har varit på spänn och jag har haft otroligt svårt att slappna av hela december månad. Men allt klarade sig bra och jag kan äntligen slappna av igen. Super skönt!
För tillfället sitter jag i vår devonsoffa med laptopen i knät, det är lite halvslappt men bra ^^
Har just nu lov från skolan med, dock jobbar jag de dagar som inte är röda innan nyår. Men ändå skönt att få in pengar. Och lite ledigt blir det ju ^^
Iaf, julafton spenderades med sovmorgon och risgrynsgröt, min första risgrynsgröt och jag blev nöjd med den :) Sen slappade vi lite, sen bar det av hem till Martins mamma o pappa. Det var mysigt och trevligt där och det hade varittrevligt att stanna lite längre. Dock fick vi åka mot Göteborg och mina släktingar där för att ha ett av få get-togethers med dem  - vi ses oftast bara på julafton så det blir till att göra det bästa av det :)
Skörden av julklappar var fin iår.
Dock finns det ju de i ens närhet som inte fattar att det är tanken som räknas, utan letar upp det den fått i paket, kollar vad det kostar och sen går och klagar hos den som den fått det av. Jag blir galen, alltså. Fy fan.
Nu på senare tid har jag blivit en riktig sticknings-spree. Det är verkligen jätte roligt och jag håller på med både strumpor, vantar och mössor just nu. Stickade ett åar strumpor till Tinas son häromdagen, hon var här och hämtade dem precis och var mycket nöjd med dem. Jätte kul tyckte jag!
Igår var vi på klappjakt och kalkonmiddag hos Martins mormor, vi fick med oss två muggar och två handdukar hem, fin fint. Spelade ett spel som heter "Men andra ord" också, jätte roligt. Kan jag verkligen rekomendera.
Idag har mitt husband och jag varit på Torp, fyndade ett par vita lackkängor från Dr.Martens, underbart! Sen åkte vi hem o städade och gjorde i ordning litet julbord innan mamma kom hit och åt med oss. Prat, te och Simpsons blev det och nu sitter jag här.
Imorgon ska vi tvätta och se på "Six feet under", sån sjukt underbart bra serie. Känns både bra och dåligt att vara på näst-sista sesongen ...
Yeah yeah, nu ska jag nog lägga mig. Julmat gör mig så äckligt trött.
Solong sålänge ^^

RSS 2.0