Fredag - en vecka sedan "ha något att göra" tog slut.

Jaha ... Fredag it is! Det är sol. Jag tillbringade större delen av morgonen (1½ timme) på vår otroligt stora balkong. Det var sol där. Nu har den letat sig runt huset och kommer inom några timmar att sticka mig i ögonen, här framför datorn. Men jaja. Kan ju alltid flytta på mig.
Om tre timmar kommer min man hem. Det är det som håller mig uppe om dagarna. Att Martin kommer hem från jobbet.
Veckan har varit jobbig.
Ändå så har jag lyckats umgås med människor,  kära grannen Hanna, Annas pojkvän Petter. Arbetsförmedlingen (umgås och umgås, men det var ett "att göra" iaf). Fotade och hjälpte Tina då hennes son Simon tog studenten igår.
Annars så sitter jag mest här hemma. I min ensamhet, med mina tankar. Saker som inte spelar så stor roll egentligen blir till stormar i mitt huvud och jag gråter, skriker och är arg. På Martin. Det är dumt. Jag ber om ursäkt och förklarar, och jag hoppas att han förstår. Och att han orkar. För det går över. Allt måste bara ordna sig. Det är stora omställningar nu, ingen skola, vänner långt, långt bort, reserv på fotolinjen till hösten, inte mycket pengar på kontot och ja, kaos. Jag är rädd för framtiden ...
Det som oroar mig mycket är min man. Om han står ut. Om han denna gång väljer att faktiskt strunta i allt och fortsätta sitt liv själv. Även om han säger att det inte är så, så kan jag förstå honom. Men ja. Det är redan på väg mot rätt håll. Det känner jag. Hoppas han tror på mig!
Jösses, vad personligt och intimt det blev. Dock vet jag bara en (två kanske .. ) trogen läsare.

Tack för igår också Tina, jag är glad att du finns i mitt liv! <3

Tillbaka till idag då .. Så ville Martin ha mys och godiskväll, vilket känns helt underbart. Hela livet känns galet bra när det är han som föreslår saker - annars tycker han mest om att spela på helgen, men nu har han inget att spela, så man får ta tillfället i akt :)
Imorgon skulle vi haft fest här hemma. Men vi har inte mycket pengar och jag är så utmattad efter alla känslostormar, vet ju inte ens om man mår bra imorgon, så vi bestämde att skjuta på det. Skönt att man har så fina bekanta och vänner som inte blir aggresiva utan förstår. Tack! <3
Verkar som att vi åker hem till min mamma istället. Till huset på Tjörn. Tar det lugnt, äter mat och bara är. Känns skönt. Speciellt eftersom jag vet att min man vill det med.
På söndag kommer min Jessi. Skulle träffat henne måndagen den 17 maj, men hon hade blivit jätte sjuk under natten. Men äntligen på söndag! Hon är min själsvän.

Jaha .. Vad ska man skriva mer .. Planerar att bli galet brun imorgon, ute hos moder. Det vet jag att Martin gör med, han har ångest över sin bonnebränna stackarn :P Så får hoppas att vädret fortfarande är awsome imorgon :)
Nu blir det att ta en simtur i badkaret. Mitt hår har badat i smör i natt tror jag..

Over and out!

RSS 2.0