Sanningen

Sjukdomen var på intåg. Låg däckad hela tisdagen i feber och förbannat halsont. Drack 15 koppar te och intog lite glass och det hjälpte rätt bra. Framåt kvällen hade förkylningen börjat gå upp i näsan och onsdagen var rätt igentäppt. Febern släppte så smått igår och idag har jag varit fri från den :)

Idag tar jag det lugnt, pluggar lite och skall ta mig en ridtur senare ikväll. Måste ut med Skorri, han kommer vara explosiv om han får stå för länge. Inget man ser fram emot :P

Nåväl, har väl inte så mycket att uppdatera om. Kanske återkommer senare.
Bye!


Har Göran tänkt på detta?


Sjukdom på intåg ..?

Jag hoppas inte det, har inte tid att vara sjuk! Detta är dessutom min lediga vecka, så .. NEJ! Skall träffa massa goa folk, skall plugga och skall pyssla här hemma, det går inte att göra så mycket sådant om huvudet dunkar och hela världen bara får en att vilja sova...

Nåväl, Dijana och jag skulle plugga idag. Vi båda kuggade tentan, så vi pluggar ihop inför den :)
Jag skickade i alla fall iväg ett sms om att jag inte är kry idag, men vill hon komma hit ändå är jag hemma. Hon svarade att vi fick undvika att hångla idag och att vi inte håller på så länge om jag är okry.
Hon är så bra!
Så hon kommer hit om en stund :)

Nåväl, jag funderade på om man skall börja blogga igen ..?
Har börjar rida igen, på en islandshingst, och skall snart börja rida in ett islandssto på fem år, det kanske är intressant att läsa om? I vilket fall så är det kanske bra för mig att skriva om det nånstans, som en liten dagbok liksom .. Vi får se, vi får se.

Nu skall jag sätta igång med att skriva om lite anteckningar om cirkulationssystemet .. Och dricka te.

Herrå!


RSS 2.0